HomepaginaGeschiedenis van BezeijDe uitvaartOnze zorgin geval van overlijdennieuwsContact
ThuisopbaringUitvaartkistenThanatopraxieGrafmonumentenAuto's

Begrafenisonderneming

Van Bezeij Begrafenisonderneming BV
Aubadestraat 7
2992 GN Barendrecht
Tel. (0180) 64 71 01


Melding van overlijden
en informatienummer

0180 - 64 71 01
DisclaimerDe uitvaart

Bij een overlijden kan Van Bezeij Begrafenisonderneming u met raad en daad bijstaan
en als u dat wenst de vereiste zorg uit handen nemen. Wij verzorgen eigentijdse en traditionele begrafenissen, ongeacht bij wie u bent verzekerd of waar u een deposito heeft gestort. Wij onderhouden goede contacten met de grote verzekeringsmaatschappijen.

In geval van een natura uitvaartverzekering kan er een lager bedrag worden uitgekeerd, omdat de betreffende verzekeringsmaatschappij de uitvaart niet zelf verzorgd.
Wij verzorgen uitsluitend begrafenissen en garanderen, dankzij onze jarenlange ervaring in de uitvaartbranche, een stijlvolle en persoonlijk begeleide begrafenis, die conform de wensen van de overledene of nabestaanden wordt uitgevoerd.

Verzorging

Aan de verzorging en het kleden van de overledene besteden wij veel aandacht.
U kunt, als u dat wenst, die verzorging ook zelf doen. Eventueel met onze hulp en steun. Voor een (uitgebreide) gezichts- en/of haarverzorging maken wij gebruik van een gediplomeerde visagiste/kapster.

Uitvaartkisten

Wij bieden u een ruime keuze uitvaartkisten in uiteenlopende modellen, houtsoorten, grepen en bekledingen. De keuze in rouwdrukwerk is groot en wordt in eigen beheer verzorgd. Wij kunnen u ook behulpzaam zijn bij het opstellen en plaatsen van rouwadvertenties in (regionale) dagbladen en/of huis-aan-huis bladen.

Rouwauto's

Voor het vervoer van de overledene is er naar keuze een stijlvolle zwarte, grijze of witte rouwauto, en voor het personenvervoer zijn bijpassende volgauto’s beschikbaar.
Verder behoren ook een rouwkoets met volgkoetsen of een passende en speciaal daarvoor gebouwde uitvaartbus tot de mogelijkheden. Voor minder validen is er een passende rolstoeltaxi beschikbaar.

Dragers

Van Bezeij Begrafenisonderneming maakt gebruik van professionele dragers voor het
in- en uitdragen (op de schouder) van de kist. Hetzij van uit de kerk of aula en op de begraafplaats.

Diversen

Verder verzorgen wij voor u het rouwbezoek, de begeleiding van de uitvaart,
de bloemen en consumpties of een (uitgebreide) catering na de plechtigheid.