HomepaginaGeschiedenis van BezeijDe uitvaartOnze zorgin geval van overlijdennieuwsContact
 

Begrafenisonderneming

Van Bezeij Begrafenisonderneming BV
Aubadestraat 7
2992 GN Barendrecht
Tel. (0180) 64 71 01


Melding van overlijden
en informatienummer

0180 - 64 71 01
DisclaimerVoorzorg

Mijn laatste wil

Sta eens stil bij uw laatste wil.
Speciaal voor hen die vooraf hun wensen kenbaar willen maken ten aanzien van hu begrafenis hebben wij een wilsbeschikkingboekje samengesteld. Mijn laatste wil. Hierin kunt u globaal of gedetailleerd uw persoonlijke wensen kenbaar maken. Het invullen van dit boekje geeft rust en zekerheid voor u en uw nabestaanden en het kan voorkomen dat uw uitvaart anders gaat verlopen dan uzelf zou wensen.

Indien gewenst kan Van Bezeij in een persoonlijk gesprek samen met u het boekje invullen en de financiƫle gevolgen daarvan voor u in kaart brengen. U ontvangt dan een vrijblijvende schriftelijke offerte.


Stichting Depositofonds van Bezeij

Sparen voor later
Een uitvaart kan kostbaar zijn. Vooral als uw laatste wil bijzondere wensen met zich mee brengen. Voor mensen die vanwege hun leeftijd of om andere redenen geen verzekering kunnen of willen afsluiten en toch zelf de kosten van hun uitvaart willen betalen heeft Van Bezeij de Stichting Depositofonds van Bezeij opgericht.

Deelneming aan de Stichting Depositofonds biedt voor iedereen de mogelijkheid om bij leven een kapitaal op te bouwen voor zijn of haar uitvaart. Door de jaarlijkse rentebijschrijvingen is het gestorte kapitaal waardevast. Als bewijs van storting ontvangt u een overeenkomst, waarin afspraken en bepalingen duidelijk zijn vastgelegd.

Voor het maken van een afspraak bij u thuis of het aanvragen van een brochure van de Stichting Depositofonds kunt u contact met ons opnemen. Tel 0180-64 71 01.


Nazorg

Na de uitvaart breekt de tijd aan om het verlies te verwerken, terwijl er ook nog een aantal administratieve zaken geregeld moeten worden. Na de uitvaart ontvangt u een overzicht met instanties die eventueel nog ingelicht moeten worden. Hierbij kunt u denken aan pensioenaanspraken, afwikkelen van een testament, het opzeggen van abonnementen, verzekeringen enz. Voor hulp bij de afwikkeling kunt u een beroep doen op Van Bezeij.

Indien gewenst verzorgen wij voor u het drukken en verzenden van dankbetuigingkaartjes of het plaatsen van een advertentie in een (regionale) krant. Hiervoor ontvangt u per post automatisch bericht van ons.


Gedenkstenen

In samenwerking met een gerenommeerd natuursteenbedrijf kunnen wij u adviseren bij de aanschaf van een gedenksteen of grafmonument. Hiervoor hebben wij de expertise en folder materiaal in huis om samen tot het gewenste resultaat te komen. Zie fotomateriaal voor enkele voorbeelden.